AFRYn PALVELUT KATTAVAT PROJEKTIEN KOKO ELINKAAREN – ALUN SELVITYKSISTÄ SUUNNITTELUUN, TOTEUTUKSEEN JA YLLÄPITOON

LIITY POSTITUSLISTALLE

Haluatko pysyä ajan tasalla vesi- tai kiertotalousasioista tai uusimmista tuulista liikenteen ja rakennetun ympäristön alalla? Tilaamalla uutiskirjeemme saat sähköpostitse tietoa alan ilmiöistä, uusimmista hankkeista, AFRYn palveluista sekä tapahtumista, joissa olemme mukana. Voit valita haluamasi aihealueen ja lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Infra
Uutiskirjeemme aiheet käsittelevät tulevaisuuden kaupunkien infraa: raideliikennettä, teitä, katuja, alueita ja niihin liittyvää kunnallistekniikkaa ja digitaalisia ratkaisuja. Edellisten lisäksi tuomme esiin esimerkkejä innovatiivisista ratkaisuista esim. maanalaisessa rakentamisessa, tunneleissa, taito- ja erikoisrakenteissa ja geotekniikassa.

Kiinteistöt ja rakentaminen
Nykypäivän kiinteistösuunnittelussa korostuvat turvallisuus, muuntojoustavuus, toimivuus, kestävyys sekä kestävän kehityksen mukaiset arvot. Uutiskirjeemme esittelee innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja kiinteistösijoittajille, kiinteistöjen omistajille, vuokralaisille, julkiselle sektorille ja urakoitsijoille. 

Vesihuolto
Vesihuollon järjestäminen on yhdyskunnan tärkeimpiä tehtäviä. Turvallisen ja ympäristön kannalta kestävän vesihuollon haasteet ovat lisääntyneet kaupungistumisen ja ilmastonmuutoksen seurauksena. Tiukentuvat viranomaisvaatimukset, kasvava vesihuoltoinfran uusintatarve, mikromuovit, vesistöjen lääkejäämät ja tilanpuute kaupungeissa aiheuttavat merkittäviä haasteita yhdyskunnille. Uutiskirjeemme avulla tuomme esiin ratkaisuja mm. vedenhankinnan, jätevesihuollon ja hulevesien hallinnan kasvaviin tarpeisiin.

Ympäristö
Resurssitehokkuus ja samalla ympäristöriskien välttäminen ja hallinta niin operatiivisessa toiminnassa kuin uusia investointeja tehtäessä ovat menestyksen perusedellytyksiä teollisuus- ja energiasektoreille. Kaupunkien on puolestaan tarjottava asukkaille hyvät elinolosuhteet ja samalla vastattava väestönkasvun ja ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin. Uutiskirjeemme käsittelee ympäristöasioita ja kestävää kehitystä muun muassa kuntien, teollisuuden ja energiasektorin näkökulmasta.

Tilaa uutiskirje

Minua kiinnostaa seuraavat aiheet - voit valita myös usemman

Lähettämällä lomakkeen, hyväksyt tietosuojamme ja annat AFRYlle luvan tallentaa tietosi sekä lähettää yrityksen toimintaan liittyvää viestintää